Dit Zijn Wij!  

 Sam 

Ik ben Sam. Ik ben 23 jaar. Ik help met bidden en vasten mee aan het programma. Ik geloof dat het dit jaar weer fantastisch gaat worden. Dat mensen Gods hart gaan ervaren en overspoeld worden door zijn liefde. Dat is ook de reden dat ik mee doe. Om mensen in een ontmoeting met God te brengen en zo een nieuwe generatie te zien opstaan vol vuur. Die een verschil maken in deze wereld.

 Daniël 

Mijn naam is Daniël, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Schoonhoven. Ik studeer Technicus Engineering Elektrotechniek en zit nu in mijn laatste jaar.

 

Binnen het team ben ik de man van de techniek en ICT. Verder ben ik ook medeverantwoordelijke voor de locatie en het programma.

 Naomi 

Ik ben Naomi Vijn, 20 jaar en nu al voor het tweede jaar actief bij Bidden en Vasten RK als medeoprichter en marketeer en voorzitter van het team. 

 

Ik help bij Bidden en Vasten RK, omdat ik het belangrijk vind om de liefde van Jezus te verspreiden en mensen te helpen Hem in hun hart te ontvangen. Ook studeer ik Marketing en Communicatie en kan ik op deze manier mijn kennis toepassen. 

 Wouter 

Ik ben Wouter en zit dit jaar voor de tweede keer in het organisatieteam. Ik ben de contactpersoon van Bidden&Vasten RK, dit is naast andere taken mijn voornaamste taak. Bij vragen over de conferentie krijg je hoogstwaarschijnlijk met mij te maken. Ik verwacht een erg mooie tweede editie van Bidden&Vasten RK. Waarin iedereen echt de liefde van Jezus mag ervaren en met de Heilige Geest mag gaan leven. Alleluia!

 Jan-Willem 

Ik ben Jan-Willem Bastiaansen, 24 jaar, en één van de medeoprichters van Bidden & Vasten RK. Ik ben de penningmeester van het team en zorg ervoor dat al het geld op de juiste plek komt.

 

Ik studeer theologie en vind het erg leuk om deze kennis met mensen te delen. Daarom vind ik het belangrijk om te helpen bij Bidden en Vasten RK. Zo kan ik naast het intellectuele uit de studie ook het geestelijke meemaken.

 Anne 

Ik ben Anne! Ik ben 20 jaar en werk voor Bidden en Vasten RK mee aan de marketing. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Media Vormgeving en gebruik de dingen die ik daar leer zoveel mogelijk voor B&V.

Ik kijk ontzettend uit naar deze geweldige week waarin we zoveel dichter naar God mogen groeien en zijn aanwezigheid kunnen beleven!

Voor meer informatie,

neem dan contact met ons op! 

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

Deze website is opgedragen aan

Onze Heer Jezus Christus

door de Heilige Maagd Maria,

voor de Glorie van God.

Omnia ad majorem Dei Gloriam!

(Tot meerdere eer van God)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now