Bij bidden en vasten heb ik de Heilige Geest beter leren kennen en van dichterbij mogen ervaren. Door het vasten en zo iets op te geven voor Jezus, kom je meer in Zijn aanwezigheid en leer je steeds meer van Hem te genieten. Dichtbij Jezus heb ik echte rust ervaren, niet alleen in mijn hoofd maar ook in mijn hart.
-Suzanna

Afbeelding1 eng2.jpg

Door bidden en vasten heb ik God beter leren kennen en zijn wil voor mijn leven. Het heeft mij aangevuurd om elke dag de volle 100% voor God te leven. Kom ook naar Bidden en vasten en God zal je leven op de kop zetten. Je zult zijn liefde, genezing, herstel en bevrijding ervaren. En bovenal zal je een intieme relatie met God krijgen en verliefd worden op Jezus. 
-Sam

Door te bidden & vasten is de H. Geest nog meer door mij gaan werken, zo ook ben ik er bij gekomen om ook zo'n conferentie op te zetten. Bidden & vasten heeft mij aangezet met nog meer passie voor Jezus te gaan.🔥
-Wouter

Bidden en vasten heeft mijn leven veranderd en mij meer naar mijn roeping toe geholpen. Ik heb zo veel genezing en bevrijding ervaren. Ik wist wel dat God van mij hield, maar nooit was het tot mij door gedrongen als toen. Het mooiste vond ik het om de uitwerking van het vasten te zien zelfs nog na de conferentie.

-Naomi